تبلیغات
ALBORZ KANDU البرز کندو - مقایسه عسل طبیعی با عسل تغذیه ای
اکسیر،عسل طبیعی از جنگل های سرزمین دو خورشید(سوادکوه)
تاریخ : چهارشنبه 25 شهریور 1394
نویسنده : عبدالله خادمی


 برخی تصور می کنند عسل هایی که از تغذیه زنبور عسل به وسیله ی شکر حاصل می شوند طبیعی هستند. آنها شکر را به دلیل تولید شدن از چقندر ماده ای طبیعی می دانند و می گویند عسلی که از آن تولید شده هم طبیعی است. اما آیا این باور صحیح است؟

 

عسل تغذیه ای عسلی است که به وسیله ی تغذیه کلنی های زنبور عسل با محلول آب و شکر تولید می شود . عسل طبیعی عسلی است که با جمع آوری شهد گلها و فرآوری آن توسط زنبورعسل بدون افزودن هیچ گونه ماده خارجی دیگر تولید می شود.

بخش عظیمی از اعجاز درمانی عسل طبیعی متأثر از خواص گیاهان دارویی است. مواد مؤثره ی این گیاهان از طریق شهد گل های آنها وارد عسل می شوند. عسل های تغذیه ای از این موهبت کم بهره اند لذا نقشی نظیر عسل طبیعی را در درمان بیماری ها نمی توانند داشته باشند.

قسمت دیگری از خواص عسل مرتبط با آنزیم هایی است که زنبور عسل به شهد اضافه می کند. منشأ این آنزیم ها غدد موجود در بدن زنبور عسل است. در تولید عسل های تغذیه ای تا یک و نیم لیتر در روز محلول آب و شکر در اختیار یک کندو قرار می گیرد. در حالی که در طبیعت زنبورها شهد گلها را به تدریج جمع آوری می کنند. زنبوری که با تغذیه از محلول شکر عسل تولید می کند توان اضافه کردن مقادیر مورد نیاز آنزیم ها را متناسب با حجم شربت دریافت شده ندارد و عسل های تغذیه ای از حیث مقدار آنزیم های طبیعی موجود در آنها فقیر هستند.

یکی از راههای درمان برخی بیماری های زنبورعسل تغذیه زنبورها با آنتی بیوتیک ها است. متأسفانه گاهی افرادی که اقدام به تولید عسل های تغذیه ای می کنند ، در طول دوره ی تولید عسل ، افزودن آنتی بیوتیک به محلول آب و شکر را متوقف نمی کنند بنابراین احتمال آلوده بودن عسل های تغذیه ای به داروها وجود دارد.

ترکیب و نحوه ی هضم قندهای ساده ی عسل طبیعی موجب نیرو بخشی و احیاء اعضای بدن است . امروزه پزشکان اثبات کرده اند شکر که در تولید عسل تغذیه ای از آن استفاده می شود علت بسیاری از بیماری ها از چاقی گرفته تا سرطان های مختلف است. به گونه ای که از حیث مضرات ، شکر ، نمک و هروئین را در ردیف هم ارزیابی می کنند. به همین دلیل عسل های تغذیه ای را به دلیل وجود مقادیر بالای شکر می توان مضر نیز دانست.

دیده شده است در برخی از عسل های تغذیه ای برای شکستن مولکول و پایین آوردن مقدار ساکارز (شکر) موجود در آن اقدام به اضافه کردن آنزیم ها یا اسید های خاص شیمیایی می شود که این مواد نیز برای بدن مضر هستند.

رُس کردن از خصوصیات عسل طبیعی است. یکی از دلائل اصلی این پدیده در عسل وجود آنزیم های طبیعی در آن است. برخی فروشندگان عسل های تغذیه ای برای حذف کردن رقیب این باور را به مردم القاء می کنند که عسلی که رُس می کند شکرک زده و از شکر تولید شده است. با این ترفند برای رُس نکردن عسل های خودشان یک بار به عسل حرارت شدید می دهند. این عمل باعث می شود که تمام آنزیم های موجود در عسل که منشأ بسیاری از خواص و عامل رُس کردن آن هستند از بین بروند. از طرف دیگر حرارت شدید ماده ای سمی و خطرناک به نام هیدروکسی متیل فرفورال را در عسل به وجود می آورد که آن را از یک داروی شفا بخش به یک ماده ی بیماری زا تبدیل می کند.

عسل های تغذیه ای معمولاً در بازار با عنوان عسل طبیعی عرضه می شوند و سبب سلب اعتماد مردم نسبت به فعالین زحمت کش و درست کار صنعت پرورش زنبور عسل هستند.

 




می توانید دیدگاه خود را بنویسید
plaza.rakuten.co.jp سه شنبه 17 مرداد 1396 08:15 ق.ظ
Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and
I'm having problems finding one? Thanks a lot!
What do you do for a strained Achilles tendon? یکشنبه 15 مرداد 1396 09:03 ب.ظ
Very nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to mention that I've truly loved surfing around your blog posts.
In any case I will be subscribing for your rss feed
and I'm hoping you write once more soon!
How can you get taller in a week? یکشنبه 15 مرداد 1396 03:20 ب.ظ
Everything is very open with a very clear explanation of the challenges.
It was truly informative. Your website is useful. Thanks for sharing!
margeneauclair.hatenablog.com یکشنبه 15 مرداد 1396 02:18 ب.ظ
I truly love your blog.. Very nice colors & theme. Did you make this
amazing site yourself? Please reply back as I'm attempting to create my own personal website and would like to know where you got this
from or just what the theme is called. Thanks!
flynnwmdlbxnlal.exteen.com جمعه 13 مرداد 1396 11:11 ق.ظ
Good day I am so thrilled I found your website, I really found you by accident, while I was
researching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just
like to say cheers for a remarkable post and a all round
interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time
to go through it all at the moment but I have bookmarked it and
also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up
the superb jo.
How does Achilles tendonitis occur? شنبه 7 مرداد 1396 10:47 ق.ظ
Post writing is also a excitement, if you know after that you can write otherwise it is
complex to write.
BHW پنجشنبه 31 فروردین 1396 07:47 ق.ظ
I like the helpful information you provide in your
articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite certain I will learn many new stuff right here!
Best of luck for the next!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
آخرین مطالب